Arhiviraj.com
PIS 
- Poslovno informacioni sistemi d.o.o. Kodak Document Imaging Products 
- Authorized Distributor

Book skeneri

 

Šta je BookDrive?

 

BookDrive su najnoviji skeneri knjiga kompanije ATIZ koji su za kratko vreme postali najprodavaniji uređaji na svetu za digitalizaciju u bibliotekama. BookDrive uređaji su povoljna rešenje za skeniranje knjiga veličina do A2 formata, visokih performansi i pružju bolji način skeniranja knjiga.

BookDrive uređaji omogućavju korisnicima da konvertuju knjige u digitalni oblik velikom brzinom do 700 strana na sat. BookDrive uključuje jedinstveno V-oblikovano postolje i V-oblikovanu providnu ploču koja pritiska knjigu i zajedno funkcionišu kao V-oblikovani sendvič. Veoma je jednostavan za rad sa knjigama i obezbeđuje Vam uvek ravne skenirane stranice bez zakrivljenja.

Auto-centrirajuće postolje

Sredina knjige se normalno pomera sa leve na desnu stranu dok okrećete strane. BookDrive  skeneri eliminišu ovaj problem pomeranja sredine knjige sa svojim jedinstvenim auto-centrirajućim postoljem omogućavajući da središte knjige ostane na istom mestu prilikom skeniranja. Ovim načinom se postižu ujednačene ivice i margine, što nije slučaj kod drugih skenera.

 

Neke od stvari koje možete da uradite sa BookDrive skenerom:

 

Brzo skeniranje više knjiga

BookDrive digitalizuje slike brzinom dve Canon SLR digitalne kamere, omogućavajući mnogo brži proces skeniranja od drugih skenera. Više ne morate da utrošite brojne sate za skeniranje jedne knjige. Skenirajte brzo ceo red na polici sa BookDrive-om.

Napravite elektronske knjige

BookDrive može da skenira u PDF-u, standardnom formatu koji je podržan širom sveta. Moćićete da uživate u Vašim omiljenim knjigama na bilo kom uređaju kao što su laptop, PDA, ili eBook čitači bilo kad i bilo gde.

Bolji za OCR

Ravne slike skenirane sa BookSnap-om izgledaju bolje nego krivudave strane skenirane sa flatbed ili sa standardnim skenerom knjiga, proizvodeći veću preciznost kada se konvertuje u text koristeći OCR softver.

Kreirajte digitalnu biblioteku

BookDrive može da se koristi u školama, kompanijama i kućama širom sveta za pravljenje sadržaja za sopstvene digitalne biblioteke.

 

BookDrive uređaji:

 

      

     BookDrive Mini                    BookDrive DIY                               BookDrive Pro

  Za skeniranje knjiga            Za skeniranje knjiga                    Za profesionalno skeniranje

       do A4 formata                     do A2 formata                           knjiga preko A2 formata

 

Dimenzije skeniranja:

             

        25cm x 38cm                        40cm x 59cm                                     42cm x 61.5cm

  
Rasveta:

   LED rasvetni paneli                Compact Fluo lampe                          LED rasvetni paneli