KODAK Alaris

Kompanija ARHIVIRAJ d.o.o. kao članica PIS Grupacije su jedini sertifikovani Kodak Alaris distributeri za kompletan Document Imaging i Mikforilming program za tržišta Srbije, Crne Gore i Makedonije. Kodak je svetski lider za masovnu obradu podataka i dokumenata sa preko 65% svetskog tržišnog udela.

www.kodakalaris.com

ATIZ

ATIZ BookDrive Skeneri su skeneri su povoljna, praktična, jednostavna i proverena rešenja kompanije ATIZ, za napredno skeniranje knjiga veličine do A2 formata , koji su za kratko vreme postali najprodavaniji uređaji na svetu za procese digitalizacije u bibliotekama i javnim institucijama. PIS Grupacija je ovlašćeni distributer za skenere ATIZ kompanije, visokih performansi od 2007godine.
www.atiz.com

OPEN TEXT

OpenText je najveća svetska kompanija za Enterprise Information Management sisteme koji podrazumevaju: Enterprise Content Management (ECM) za upravljanje dokumentima i ostalim  informacijama povezanima sa dokumentima, AppWorks za kreiranje i automatizaciju poslovnih procesa u okviru kompanije. OpenText Capture podrazumeva obradu dokumenata i podataka sa dokumenata OCR, OMR i ICR tehnologijom (za konverziju papirnih dokumenata u elektronski format i automatsku obradu podataka sa dokumenata).Vodeće svetske kompanije i ustanove su korisnici OpenText rešenja. Firma PIS je distributer za OpenText ECM sisteme
www.opentext.com

THALES

Thales group je vlasnik nekadašnje kompanije Gemalto. Thales je svetski lider  širokog spektra bezednosnih sistema i najveći je proizvođač kartica u Smart Card industriji. PIS Grupa je sertifikovani developer, integrator i distributer za Thales proizvode. Thales je postigao prodaju preko 1.000.000.000 smart kartica u 2014. godini.
www.thalesgroup.com

ZEBRA

Zebra Technologies je svetski lider u proizvodnji opreme za štampu, obeležavanje i očitavanje barkodova: mobilni, desktop i industrijski barkod štampači, štampači personalizovanih narukvica, sve vrste nalepnica i etiketa, barkod skeneri kao i kompletna rešenja za obeležavanje osnovnih sredstava, pošiljki, dokumentacije i sl.
www.zebra.com

ENTRUST DATACARD

Entrust Datacard je svetski lider u oblasti izrade (štampa, personalizacija i upravljanje) karticama „card issuance“ rešenja za sve obime izdavanja ID kartica, od malih do velikih, primenjenih u svim sektorima i industrijama. Entrust Datacard posluje na globalnom tržištu već više od 40 godina i predstavlja lidera u proizvodnji i plasmanu rešenja za kreiranje i izdavanje kartica. Kompanije PIS i ARHIVIRAJ d.o.o. su zvanični distributeri i partneri američke korporacije Entrust Datacard.
www.datacard.com

AET

Kompanije PIS d.o.o. i ćerka firma ARHIVIRAJ d.o.o. su distributeri holandske kompanije AET za izdavanje međunarodno priznatih digitalih sertifikata, i dvofaktorsku autentikaciju. AET omogućava da se na PDF dokumenta doda međunarodni elektronski potpis, jednako verodostojan kao i ručno potpisan papirni dokument. Saradnja firmi AET i PIS grupacije omogućava da visoko bezbednosni proizvodi AET-a budu dostupni i na domaćem tržištu, čiii su najveći korisnici Pošta Republike Srbije i eUprava.

www.aeteurope.nl

PIS

Kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. sa sedištem u Beogradu od osnovanja 1990. godine uspešno se bavi razvojem, implementacijom, integracijom i održavanjem rešenjima za upravljanje papirnom i elektronskom dokumentacijom.

Kompanija ARHIVIRAJ d.o.o. sa svojim ARHIVIRAJ.COM uslužnim centrom predstavljaju izdvojeni deo kompanije PIS d.o.o. koji se bave uslugama fizičkog arhiviranja i obrade papirne dokumentacije i članica je PIS grupacije. Kompanija PIS d.o.o. je vlasnik ARHIVO™ softverskih sistema i ovlašćeni je zastupnik kompanije Open Text, koja je najveći svetski proizvođač softvera za dokument menadžment, BPM, kao i za kompletna ECM (Enterprise Content Management) rešenja.

www.pis.rs

EIM

EIM doo kao deo Grupacije PIS nudi kompletna visokokvalitetna rešenja za digitalnu obradu, upravljanje i elektronsko arhiviranje poslovne dokumentacije. Akcenat stavlja na oblasti informacionih tehnologija, specijalizovano za pronalaženje rešenja za optimalno korišćenje informacija unutar organizacije, kao i za podršku u procesima donošenja odluka u svakodnevnom poslovanju organizacije.