KODAK Alaris

Kompanija ARHIVIRAJ d.o.o. sa partnerom EIM d.o.o. je sertifikovani Kodak Alaris distributer za kompletan Document Imaging i Mikforilming program za tržišta Srbije, Crne Gore i Makedonije. Kodak je svetski lider za masovnu obradu podataka i dokumenata sa preko 65% svetskog tržišnog udela.

www.kodakalaris.com

ATIZ

ATIZ BookDrive Skeneri su skeneri su povoljna, praktična, jednostavna i proverena rešenja kompanije ATIZ, za napredno skeniranje knjiga veličine do A2 formata , koji su za kratko vreme postali najprodavaniji uređaji na svetu za procese digitalizacije u bibliotekama i javnim institucijama. Arhiviraj d.o.o, zajedno sa partnerom EIM d.o.o, je ovlašćeni distributer za skenere ATIZ kompanije, visokih performansi od 2007 godine.
www.atiz.com

OPEN TEXT

OpenText je najveća svetska kompanija za Enterprise Information Management sisteme koji podrazumevaju: Enterprise Content Management (ECM) za upravljanje dokumentima i ostalim  informacijama povezanima sa dokumentima, AppWorks za kreiranje i automatizaciju poslovnih procesa u okviru kompanije. OpenText Capture podrazumeva obradu dokumenata i podataka sa dokumenata OCR, OMR i ICR tehnologijom (za konverziju papirnih dokumenata u elektronski format i automatsku obradu podataka sa dokumenata).Vodeće svetske kompanije i ustanove su korisnici OpenText rešenja. Arhiviraj d.o.o. zajedno sa partnerom EIM d.o.o. je distributer i implementator za OpenText ECM sisteme.
www.opentext.com

THALES

Thales group je vlasnik nekadašnje kompanije Gemalto. Thales je svetski lider  širokog spektra bezednosnih sistema i najveći je proizvođač kartica u Smart Card industriji. Arhiviraj d.o.o, zajedno sa partnerom TRUST IT d.o.o, je sertifikovani developer, integrator i distributer za Thales proizvode. Thales je postigao prodaju preko 1.000.000.000 smart kartica u 2014. godini.
www.thalesgroup.com

ZEBRA

Zebra Technologies je svetski lider u proizvodnji opreme za štampu, obeležavanje i očitavanje barkodova: mobilni, desktop i industrijski barkod štampači, štampači personalizovanih narukvica, sve vrste nalepnica i etiketa, barkod skeneri kao i kompletna rešenja za obeležavanje osnovnih sredstava, pošiljki, dokumentacije i sl.
www.zebra.com

ENTRUST DATACARD

Entrust Datacard je svetski lider u oblasti izrade (štampa, personalizacija i upravljanje) karticama „card issuance“ rešenja za sve obime izdavanja ID kartica, od malih do velikih, primenjenih u svim sektorima i industrijama. Entrust Datacard posluje na globalnom tržištu već više od 40 godina i predstavlja lidera u proizvodnji i plasmanu rešenja za kreiranje i izdavanje kartica. ARHIVIRAJ d.o.o. i TRUST IT do.o. su zvanični distributeri i partneri američke korporacije Entrust Datacard.
www.datacard.com

AET

Kompanija ARHIVIRAJ d.o.o. i partner TRUST IT d.o.o. su distributeri holandske kompanije AET za izdavanje međunarodno priznatih digitalih sertifikata, i dvofaktorsku autentikaciju. AET omogućava da se na PDF dokumenta doda međunarodni elektronski potpis, jednako verodostojan kao i ručno potpisan papirni dokument. Saradnja firmi AET i TRUST IT omogućava da visoko bezbednosni proizvodi AET-a budu dostupni i na domaćem tržištu, čiii su najveći korisnici Pošta Republike Srbije i eUprava.

www.aeteurope.nl

PIS

Kompanija PIS – Poslovni Informacioni Sistemi d.o.o. sa sedištem u Beogradu od osnovanja 1990. godine i zajedno sa svojim partnerskim kompanijama, uspešno se bavi razvojem, implementacijom, integracijom i održavanjem rešenjima za upravljanje papirnom i elektronskom dokumentacijom.

Kompanija ARHIVIRAJ d.o.o. sa svojim ARHIVIRAJ.COM uslužnim centrom predstavlja partnera kompanije PIS d.o.o, i pruža usluge fizičkog arhiviranja i obrade papirne dokumentacije.

Partnerska kompanija EIM d.o.o. je vlasnik ARHIVO™ softverskih sistema i ovlašćeni je zastupnik kompanije Open Text, koja je najveći svetski proizvođač softvera za dokument menadžment, BPM, kao i za kompletna ECM (Enterprise Content Management) rešenja.

www.pis.rs

EIM

EIM doo kao partner kompanije Arhiviraj d.o.o. nudi kompletna visokokvalitetna rešenja za digitalnu obradu, upravljanje i elektronsko arhiviranje poslovne dokumentacije. Akcenat stavlja na oblasti informacionih tehnologija, specijalizovano za pronalaženje rešenja za optimalno korišćenje informacija unutar organizacije, kao i za podršku u procesima donošenja odluka u svakodnevnom poslovanju organizacije.

e-ImageData

Kompanija e-ImageData je svetski lider u dizajniranju, proizvodnji, prodaji i distribuciji mikrofilmske opreme. Kompanija je osnovana 1989. godine, proizvodnja je u SAD-u, a isporuka je širom sveta. Kompanija je posvećena istraživanju i razvoju, što je rezultiralo brojnim patentima i predstavljanju najnovijih digitalnih dostignuća. ScanPro mikrofilmski skeneri su vrlo jednostavni za upotrebu i dizajnirani su u skladu sa potrebama korisnika.  e-Image Data ScanPro mikrofilmski skeneri se danas koriste u prestižnim bibliotekama i korporacijama širom sveta.

www.e-imagedata.com

 

Imageware

Imageware Austria GmbH je specijalista za skenere svih vrsta. Sa decenijama iskustva i neophodnim specijalističkim znanjem, kombinuju neophodne komponente za unapređivanje poslovanja i stvaraju savršena sveobuhvatna rešenja za obradu dokumentacije.

www.imagewarescanner.com

Image Access

Kompanija Image Access je osnovana 1994. godine. Lider je na tehnološkom tržištu koji razvija i isporučuje inovativne skenere velikog formata i rešenja za digitalizaciju korisnicima u skoro svakoj zemlji širom sveta. Image Access skeneri proizvode najkvalitetniji izlaz slike pri najvećoj brzini dostupnoj na tržištu velikog formata. Posvećeni su obezbeđivanju proizvoda sa fokusom na ekologiju i održivost korišćenjem dugotrajnog LED osvetljenja, stalne usklađenosti sa električnim i ekološkim normama i standardima i kroz sopstvenu tehnološku platformu. Image Access je jedini proizvođač skenera koji nudi proizvode u svim segmentima velikog formata.

www.imageaccess.de

Signotec

Signotec GmbH je vodeći proizvođač hardvera i softvera za potpisivanje elektronskih dokumenata. Od svog osnivanja 2000. godine, Signotec se razvio u globalnog tehnološkog lidera, kome veruju brojne i dobro poznate reference. Portfolio Signotec GmbH uključuje različite table za potpise kao i sveobuhvatna softverska rešenja za stacionarno i mobilno potpisivanje uključujući i daljinske potpise. Svi proizvodi su ubedljivi svojim kvalitetom bez premca, proizvedeni u Nemačkoj. Pored toga, poseduju jedinstvene i patentirane bezbednosne mehanizme koji obezbeđuju zaštitu biometrijskih podataka i integriteta dokumenata. Digitalno potpisivanje, autentifikacija ljudi ili kreiranje pravno obavezujućih dokumenata postaje lakše i sigurnije sa Signotec rešenjima za potpisivanje.

www.signotec.com

 

TRUST IT

Delatnost partnerske kompanije TrustIT d.o.o. obuhvata sve sfere ECM sistema za upravljanje i trajno arhiviranje dokumentacije, za automatizaciju i modelovanje poslovnih procesa, kao i sisteme za izradu i korišćenje Smart kartica. Dugi niz godina TrustIT d.o.o. predstavlja sigurnog i pouzdanog partnera za IT poslovanje sa velikim brojem referenci u Srbiji.

www.trustit.rs